corner left-topcorner right-top
Elektrotechniek
Alles start met een goed advies!
corner left-bottomcorner right-bottom

CCTV- en toegangscontrolesystemen

CCTV-systemen (Closed-Circuit Television) en toegangscontrolesystemen zijn bedoeld ter beveiliging en/of bewaking van uw panden en terreinen. Zij vormen als het ware de ogen en oren van uw bedrijf. Met door ons geïnstalleerd camera’s en toegangscontrolesysteem kunt u controleren en bijhouden wie uw terrein of gebouw betreedt (en verlaat).

 

CCTV-systeem

Onze monteurs leggen een CCTV-systeem aan dat bestaat uit een reeks van camera’s die op een gesloten circuit zijn aangesloten. Deze camera’s plaatsen wij op verschillende locaties op uw bedrijfsterrein of in uw bedrijfspand. U kunt de beelden realtime bekijken via monitors, maar ze ook opslaan, zodat u ze achteraf kunt bekijken. Dat is handig wanneer er onderzoek moet worden gedaan.


Systemen koppelen is ook mogelijk

Wij adviseren u op welke manier u uw bezittingen het beste kunt beveiligen. En natuurlijk zijn wij uitstekend op de hoogte van alle ins en outs binnen de wetgeving met betrekking tot het toepassen van CCTV-systemen. Ook kunnen we uw CCTV-systemen koppelen aan andere installaties. Daardoor wordt het bijvoorbeeld mogelijk om centrales te alarmeren of bepaalde ruimten af te sluiten.

 

Wilt u meer weten over CCTV- en toegangscontrole of een offerte ontvangen, neem dan contact op.

Elektrotechniek

Alles start met een goed advies!

Service en onderhoud

Wij staan altijd voor u klaar! Storingen verhelpen wij snel en vakkundig.

Advies en ontwerp

Wij denken met u mee en komen altijd met een passende oplossing!

InterANS

Sniep 101
1112 AJ Diemen

T: (020) 506 17 90
F: (020) 506 17 95
W: info@interans.nl