corner left-topcorner right-top
Werktuigbouwkunde
Alles start met een goed advies!
corner left-bottomcorner right-bottom

Gas, water en riolering

Loodgieter voor gas, water en riolering

Ook gas, water en riolering maken onderdeel uit van ons uitgebreide dienstenpakket als totaalinstallateur. InterANS Installatietechniek levert als loodgieter een veelheid aan producten en diensten op het gebied van gasinstallaties. Zowel binnen als buiten uw pand bent u bij ons aan het juiste adres.

Ruikt u een gaslucht? Bel ons!

Ruikt u een gaslucht of vertrouwt u de bestaande gasleiding niet meer? Bel ons meteen. De monteurs van InterANS Installatietechniek verhelpen deze gevaarlijke situatie snel en deskundig. We vervangen alle onveilige, inpandige gasinstallaties. Bij calamiteiten, zoals gaslekkage of ernstige wateroverlast, komen wij meteen in actie.


Water: U kunt ook bij ons terecht voor alle werkzaamheden op het gebied van koud- en warmwatervoorzieningen. Van een nieuwe buitenkraan of (thermostatische) badkamerkraan tot vervanging van uw complete warm- en koudwaterinstallatie. Bouwt u een nieuwe badkamer, kantine, keuken of toilet(groep)? Onze vakmensen leggen alle gas-, water- en waterafvoerleidingen deskundig voor u aan.

 

Riolering: Is uw riool verstopt of gescheurd en hangt er nu een vieze lucht in uw huis of bedrijf? In het geval van achterstallig onderhoud of sterk verouderde afvoer kunnen wij (delen van) van de riolering voor u vervangen. Zowel de binnen- en buitenriolering als de afvoer van hemelwater kunnen wij voor u aanleggen of renoveren. Wij zijn u graag van dienst bij het uitvoeren van loodgieterswerk.


Voorkom onaangename verrassingen

Een goed functionerende gasinstallatie, watervoorziening en riolering zijn onmisbare voorzieningen in ieder pand. Onprofessioneel aangelegde en onderhouden installaties kunnen een kostbaar zorgenkind maken van deze voorzieningen. Een lekkende waterleiding in een muur kan bijvoorbeeld veel overlast en schade veroorzaken.

 

Vraag naar onze onderhouds- en serviceabonnementen. U kunt daarvoor ook kijken op de pagina service en onderhoud.

Werktuigbouwkunde

Alles start met een goed advies!

Service en onderhoud

Wij staan altijd voor u klaar! Storingen verhelpen wij snel en vakkundig.

Advies en ontwerp

Wij denken met u mee en komen altijd met een passende oplossing!

InterANS

Sniep 101
1112 AJ Diemen

T: (020) 506 17 90
F: (020) 506 17 95
W: info@interans.nl