corner left-topcorner right-top
Werktuigbouwkunde
Alles start met een goed advies!
corner left-bottomcorner right-bottom

Mechanische ventilatie

 

Mechanische ventilatie voor woning en bedrijf

Als u in uw huis kookt, doucht of stofzuigt mag dat geen invloed hebben op de luchtkwaliteit. De rookgassen van een verouderde geiser of cv-ketel, een open haard, kunnen slecht zijn voor uw gezondheid. Regelmatig intensief ventileren is daarom belangrijk, maar dat gebeurt helaas niet altijd voldoende. Af en toe de ramen flink open zetten werkt maar tijdelijk.

Veel beter is het om uw huis of kantoorpand continu mechanisch te ventileren. InterANS Installatietechniek is uw partner bij de aanleg en het onderhoud van uw mechanische ventilatie. Ook kunnen wij luchtzuiveringsinstallaties bij bedrijven aanleggen.


Goede werking vraagt om regelmatig onderhoud

U moet er op kunnen rekenen dat uw mechanische ventilatie dag in, dag uit zijn werk goed doet. Het systeem voert verontreinigde en vochtige lucht af. Dat gebeurt voornamelijk via de afzuigapparatuur in de badkamer, douche en keuken. Via de openingen bij het kozijn komt vervolgens de verse buitenlucht binnen.


Regelmatig onderhoud

Mechanische ventilatie moet goed onderhouden worden, omdat er vuil en stof in ophoopt. De werking van de installatie vermindert daardoor en ophopend stof is ook niet goed voor de gezondheid. InterANS Installatietechniek zorgt er voor dat uw installatie optimaal werkt en schoon is. Onze onderhoudsmonteurs meten de capaciteit, reinigen de luchtkanalen en onderhouden de motor en afzuigerventielen van uw ventilatiesysteem. U kunt ook een onderhoudscontract afsluiten. Het dagelijkse onderhoud, zoals het reinigen van de ventielen en ventilatieroosters, kunt u gemakkelijk zelf uitvoeren met een stofzuiger of kruimeldief en een vochtig doekje.

 

Wilt u een onderhoudscontract afsluiten voor uw mechanische ventilatie, neem dan contact op.

Werktuigbouwkunde

Alles start met een goed advies!

Service en onderhoud

Wij staan altijd voor u klaar! Storingen verhelpen wij snel en vakkundig.

Advies en ontwerp

Wij denken met u mee en komen altijd met een passende oplossing!

InterANS

Sniep 101
1112 AJ Diemen

T: (020) 506 17 90
F: (020) 506 17 95
W: info@interans.nl