corner left-topcorner right-top
Werktuigbouwkunde
Alles start met een goed advies!
corner left-bottomcorner right-bottom

Service en onderhoud werktuigbouwkunde

Is uw cv-ketel stuk? Werkt de mechanische installatie niet meer? Heeft u wateroverlast? Storingen in uw installaties zijn vervelend en komen nooit gelegen. Installaties zijn niet alleen kostbaar, maar ook onmisbaar voor een comfortabele, gezonde, duurzame en veilige werk- en leefomgeving.

De continuïteit van uw bedrijf kan ernstige hinder ondervinden van uitval. Fabrikanten garanderen de goede, veilige en langdurige werking van uw installatie alleen als die periodiek wordt onderhouden. Laat uw installaties daarom regelmatig door totaalinstallateur InterANS controleren. U kunt daardoor niet alleen rekenen op de gewenste kwaliteit, maar u heeft zo ook meer controle over uw onderhoudsbudget.


Onderhoudsabonnementen

Onze service houdt niet op als de installatieopdracht is afgerond. Ook daarna staan we voor u klaar. Totaalinstallateur InterANS heeft onderhoudsabonnementen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Een onderhoudscontract is ideaal om de continuïteit van uw bedrijfsprocessen en het beperken van storingen te waarborgen. We lopen alle systemen na, voeren wettelijk controles uit, vervangen wat vervangen moet worden en houden de installaties schoon. Uiteraard ontvangt u een rapport waarin wij de gedane werkzaamheden overzichtelijk voor u op een rij zetten.


Storingen? Bel ons!

Treedt er onverhoopt toch een storing op in bijvoorbeeld uw cv-ketel dan verhelpt InterANS uw klachten snel en deskundig. Onze kracht? Wij reageren binnen 2 uur op uw hulpvraag en de uitvoering volgt binnen een dag. Bij calamiteiten, zoals gaslekkage of ernstige wateroverlast, reageren wij direct.


Onderhoudspartner woningbouwcorporaties

Ons installatiebedrijf werkt voor zowel de zakelijke markt als particuliere opdrachtgevers. InterANS Installatietechniek is ook gewaardeerd onderhoudspartner van verschillende woningbouwcorporaties in Amsterdam. Verder behoren veel mkb-bedrijven in Groot-Amsterdam tot onze vaste klanten. Woont u buiten deze regio, in Hilversum of Bussum? Ook dan helpt InterANS u graag.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een zakelijk advies op maat. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: (020) 506 17 90

Werktuigbouwkunde

Alles start met een goed advies!

Service en onderhoud

Wij staan altijd voor u klaar! Storingen verhelpen wij snel en vakkundig.

Advies en ontwerp

Wij denken met u mee en komen altijd met een passende oplossing!

InterANS

Sniep 101
1112 AJ Diemen

T: (020) 506 17 90
F: (020) 506 17 95
W: info@interans.nl