Advies en ontwerp

Advies en ontwerp

Elektrotechniek start met een gesprek en goed advies

Misschien wilt u LED-verlichting op kantoor? Of overweegt u domotica huisautomatisering in huis of bedrijf te laten toepassen, omdat dat het gemak vergroot. Wij zijn uw professionele elektrotechnische partner. Ook als u een pand wilt renoveren waarin alle elektrotechnische en bouwtechnische voorzieningen (opnieuw) moeten worden aangelegd, staan we voor u klaar.

 

Wij denken met u mee in de ontwerpfase

Overweegt u de aanleg van toegangscontrole, wilt u de datavoorziening verbeteren? Of installaties in uw woning of bedrijf automatiseren, zodat u met een druk op de knop (op afstand) de verwarming, verlichting of het alarm aan en uit kunt doen? Onze mensen weten dat het ontwerpen van elk systeem altijd begint met een gesprek en goed advies.

Elektrotechniek in nieuwbouw, renovatie of vernieuwbouw

Of u nu over een standaard of een modern en duurzaam systeem beschikt, u verwacht van uw technische installatie dat hij zuinig en veilig is, en zonder storingen draait. Daarnaast is het belangrijk dat de installatie bijdraagt aan een comfortabele leef- en werkomgeving. Om dat te realiseren bent u bij InterANS Installatietechniek aan het juiste adres. Wij beschikken over ruime ervaring in het ontwerpen van, en adviseren over slimme elektrotechnische installaties voor nieuwbouw, renovatie of vernieuwbouw. Daarnaast denken wij mee over energiebesparende oplossingen. Zo dragen wij ons steentje bij aan een comfortabele, besparende, gezonde en veilige werk- en leefomgeving.

Maatwerk in elektrotechniek

Wij nemen de tijd om te luisteren naar uw wensen en behoeften, en komen altijd met een oplossing die past binnen uw specifieke woon- of werkomgeving en budget. Maatwerk, dat is waar wij in elektrotechniek voor staan. Door al in een vroeg stadium alle (on)mogelijkheden met u door te nemen, komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Bent u op zoek naar een installatie op maat? InterANS heeft de expertise om dit voor u te verzorgen. Neem contact op.

Advies en ontwerp werktuigbouwkundige installaties

Het ontwerpen van een werktuigbouwkundige installatie vraagt om kennis en ervaring. Een centrale verwarming, een mechanische afzuiginstallatie of bijvoorbeeld gebouwbeheersystemen moeten comfort, duurzaamheid en veiligheid bieden. Totaalinstallateur InterANS richt zich op alle terreinen van de werktuigbouwkunde en elektrotechniek en wij beginnen met het gesprek om uw wensen te inventariseren.

Advies en ontwerpvoorstellen bij renovatie of (ver)nieuwbouwen

Of het nou een renovatie of (ver)nieuwbouwproject betreft, wij leveren u op basis van onze jarenlange expertise gedegen advies en bruikbare ontwerpvoorstellen. Daarbij streven we altijd naar het realiseren van duurzame en economisch rendabele installaties. Uiteraard staan uw wensen centraal in ons advies. Als installateur denken wij graag met u mee over het ontwerp, de realisatie en het beheer van uw complete werktuigbouwkundige installaties. Samen met u maken we uw installatie betrouwbaar, efficiënt, duurzaam, comfortabel en slim. Met InterANS Installatietechniek als partner, kunt u vertrouwen op een goede werking van uw installaties.

Wilt u advies voor uw renovatieproject, neem dan contact op.

(020) 506 17 90    (020) 506 17 90
    info@interans.nl