Over InterANS

Over InterANS

Wij zijn uw elektrotechnische en werktuigbouwkundige partner in Amsterdam e.o.

Zoekt u een no nonsense totaalinstallateur? Eentje die doet wat hij belooft op het gebied van ontwerp, installatie en onderhoud? InterANS Installatietechniek beschikt over vakmensen die precies weten hoe zij uw woon- en werkomgeving optimaal én duurzaam kunnen inrichten. Ons middelgrote installatiebureau is vooral werkzaam in de woningbouw, de utiliteit en in kantooromgevingen. Maar wij werken ook voor particulieren. InterANS Installatietechniek is uw aanspreekpunt voor alle elektrotechnische en werktuigbouwkundige disciplines. Voor kleine en grote projecten. Wij weten wat ontzorgen is.

Ontwerp, installatie en onderhoud onder één dak

Wij zetten onze knowhow niet alleen in als totaalinstallateur en bouwer, maar ook als adviseur. Op basis van uw wensen maken we een ontwerp en voeren dat na overleg uit. Ook is InterANS Installatietechniek gewaardeerd onderhoudspartner van verschillende woningbouwcorporaties in Amsterdam. Ons bedrijf werkt zowel voor zakelijke klanten als voor particuliere opdrachtgevers. Onze vaste klanten zitten voornamelijk in Groot-Amsterdam, maar ook landelijk zijn wij u graag van dienst.

Wij zorgen dat alles (weer) werkt

Wilt u dag in dag uit kunnen rekenen op een aangename, comfortabele, veilige en duurzame woon- of werkomgeving? Verwacht u dat uw cv-installatie of uw toegangscontrole installatie u in de steek laat? Bel InterANS Installatietechniek.

Allround totaalinstallateur

Wij zijn een allround totaalinstallateur met oog voor detail en uw partner op het gebied van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Op InterANS Installatietechniek kunt u altijd rekenen! Ook voor bijvoorbeeld loodgieterswerk, ventilatie, vloerverwarming en dakbedekking bent u bij ons aan het juiste adres. Ook als er een calamiteit plaatsvindt in de avonduren of het weekend laten wij u niet in de kou staan.

Duurzaamheid

InterANS heeft zich aangesloten bij ‘Uw Duurzame Installateur’. Samen met andere installateurs zorgen wij voor een netwerk dat landelijk dekkend is. Wij zijn aangesloten bij Uw Duurzame Installateur omdat wij geloven in het verduurzamen van de maatschappij. Daar zijn duurzame installaties een belangrijk onderdeel van.

Wilt u meer weten over ons bedrijf en diensten? Neem gerust contact op.

(020) 506 17 90    Storingen? Bel ons!

    Treedt er onverhoopt toch een storing op in bijvoorbeeld uw toegangscontrolesysteem of uw elektriciteitsnet? Dan verhelpt InterANS Installatietechniek uw storing snel en deskundig. Onze kracht? Wij reageren binnen 2 uur op uw hulpvraag en de uitvoering volgt binnen een dag. Bij calamiteiten staan wij direct paraat. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: (020) 506 17 90 .

    (020) 506 17 90
    info@interans.nl