Communicatie-, video en zwakstroominstallaties

Communicatie-, video en zwakstroominstallaties
Communicatie-, video en zwakstroominstallaties video camera data installatie Interans Diemen Elektromonteur intercom

Onze elektromonteurs leggen op het gebied van datacommunicatie en beveiliging zwakstroominstallaties aan. U kunt dan denken aan intercom en videofoon verbindingen. Wilt u voor uw VVE of voor uw bedrijf een zwakstroominstallatie, dan zullen wij een installatie op maat ontwerpen en installeren voor u.

Onze elektromonteurs leggen zwakstroominstallaties aan, zoals intercom, videofoons en gebouwbeheersystemen. Voor welke installatie u ook kiest, de zwakstroominstallatie is er een onlosmakelijk onderdeel van.

Zwakstroominstallaties en centrale besturing

Denk bij centrale besturing aan de bedrading voor uw computer en telefoon, het op afstand bedienen van uw videofoon, jaloezieën, verwarming, uw lichtvoorziening of de complete intercominstallatie. Wij leggen zwakstroominstallaties veilig, efficiënt en duurzaam voor u aan. En altijd op een manier die aansluit bij uw wensen. InterANS Installatietechniek neemt u alle zorg voor de aanleg, de service en het onderhoud uit handen.

Bent u op zoek naar een zwakstroominstallatie voor intercom, videofoon of communicatienetwerk, neem dan contact met ons op.

Neem direct telefonisch contact op of stuur uw vraag via het contactformulier.

(020) 506 17 90    (020) 506 17 90
    info@interans.nl