Service en onderhoud

Service en onderhoud

Service en onderhoud in elektrotechniek

Functioneert het datanetwerk niet naar behoren? Werkt een slagboom niet meer? Is de intercominstallatie uitgevallen? Storingen in uw installaties zijn vervelend en komen nooit gelegen. Elektrotechnische installaties vergen een behoorlijke investering, maar zijn ook onmisbaar voor een comfortabele, gezonde en veilige werk- en leefomgeving. De continuïteit van uw bedrijf kan ernstige hinder ondervinden door uitval. Zorg er daarom voor dat uw installaties goed onderhouden zijn. Dat beperkt het risico op uitval.

Onderhoudsabonnementen

Een onderhoudscontract is ideaal voor de continuïteit van uw bedrijfsprocessen en beperkt storingen tot een minimum. InterANS Installatietechniek heeft onderhoudsabonnementen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Onze service houdt namelijk niet op als onze installatieopdracht is afgerond. Ook daarna staan we voor u klaar. We lopen alle systemen na, voeren (ook wettelijke) controles uit, vervangen wat vervangen moet worden en houden de installaties schoon. Nadat we onderhoud hebben gepleegd, ontvangt u een rapport met daarin de werkzaamheden die we hebben uitgevoerd.

Garantie van fabrikanten

Fabrikanten garanderen de goede, veilige en langdurige werking van uw installatie alleen als die periodiek en volgens de voorschriften wordt onderhouden. Laat uw installaties daarom regelmatig door InterANS Installatietechniek controleren. U kunt daardoor niet alleen rekenen op de door de fabrikant beloofde kwaliteit en garantie, maar u heeft zo ook beter controle over uw onderhoudsbudget.

Onderhoudspartner woningbouwcorporaties Amsterdam

Ons installatiebedrijf werkt voor zowel zakelijke als particuliere klanten. InterANS Installatietechniek is ook gewaardeerd onderhoudspartner van verschillende woningbouwcorporaties in Amsterdam. Verder behoren veel mkb-bedrijven in Groot-Amsterdam tot onze vaste klanten. Maar ook landelijk zijn wij u graag van dienst.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een zakelijk advies op maat. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: (020) 506 17 90 .

Storingen? Bel ons!

Treedt er onverhoopt toch een storing op in bijvoorbeeld uw toegangscontrolesysteem of uw elektriciteitsnet? Dan verhelpt InterANS Installatietechniek uw storing snel en deskundig. Onze kracht? Wij reageren binnen 2 uur op uw hulpvraag en de uitvoering volgt binnen een dag. Bij calamiteiten staan wij direct paraat. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: (020) 506 17 90 .

Contact

Meer informatie over service en onderhoud? Neem gerust contact op.

(020) 506 17 90    (020) 506 17 90
    info@interans.nl