Datanetwerken

Datanetwerken

Digitale diensten en technieken maken gebruik van een datanetwerk. Denk daarbij aan computers, printers, tv’s, telefonie (VOIP), domotica, toegangscontrole, brandmeldinstallaties, maar bijvoorbeeld ook aan camerabeveiliging en centrale deuropening. Voor al deze toepassingen kan InterANS Installatietechniek het complete netwerk op maat aanleggen.

Elektrotechniek vormt de solide basis van ons bedrijf. Bij het aanleggen van datanetwerken maken wij niet alleen gebruik van de bekende coaxbekabeling, maar ook van UTP/FTP/SFTP CAT5e- 6-en 6A en glasvezel netwerken.

Betrouwbaar, flexibel en voorbereid op de toekomst

Uw datanetwerk is zo goed is als de zwakste schakel. InterANS Installatietechniek zorgt er daarom voor dat er in uw systeem geen zwakke schakels zitten. Verder is van belang dat uw netwerk is gebaseerd op uw huidige en toekomstige behoeften. Bij het ontwerpen en installeren van uw installaties zijn flexibiliteit en uitbreidbaarheid daarom belangrijke uitgangspunten voor ons.

Wij denken graag met u mee om het een en ander in kaart te brengen, zodat u straks beschikt over een passende oplossing die niet alleen is ingericht op uw huidige wensen, maar ook kan meegroeien met de ontwikkelingen van uw bedrijf.

Is uw datanetwerk toe aan een update en wilt u een offerte ontvangen, neem dan contact op.

Neem direct telefonisch contact op of stuur uw vraag via het contactformulier.

(020) 506 17 90    (020) 506 17 90
    info@interans.nl