Domotica

Domotica

Domotica automatisering voor thuis of bedrijf

De nieuwste technologie op het gebied van wonen en werken is domotica. Met domotica systemen automatiseert u uw verlichting, verwarming, ventilatie, beveiliging en nog veel meer. De domotica systemen van InterANS Installatietechniek zorgen voor gemak, comfort en duurzaamheid in huis en bedrijf. Vanuit Diemen bedienen wij de grote plaatsen Amsterdam, Haarlem, Hilversum en Bussum.

Wat is domotica?

Domotica zorgt voor de integratie van verschillende installaties zoals verlichting, camera’s, verwarming, ventilatie en audio of video. Domotica maakt wonen aangenamer, comfortabeler, bespaart energie, draagt bij aan duurzaamheid en kan voor extra veiligheid zorgen bij zowel aan- als afwezigheid. Al uw apparaten zijn via uw smartphone, tablet of bedieningspaneel te bedienen. Bent u vergeten de verwarming lager te zetten en u bent niet thuis? Met domotica zet u op afstand uw verwarming lager.

 

Voorbeelden van domotica voor thuis of op het bedrijf:
– Bij vertrek schakelt u het alarm in, automatisch gaat de verlichting uit, wordt het koffiezetapparaat uitgeschakeld en gaat de verwarming naar de nachtstand. ‘s Avonds kan er aanwezigheid gesimuleerd worden.
– Verlichting die automatisch aangaat als u de kamer binnenloopt.
– Zonneschermen die automatisch in of uit gaan als de zon de woning in schijnt.

– De gordijnen sluiten automatisch als het donker wordt, of u doet dit via uw tablet.
– Als u op weg naar huis bent, dan kunt u de verwarming hoger zetten, zodat het aangenaam warm is als u thuis komt.

– Beveiligingscamera’s die op afstand, met de smartphone, kunnen worden bekeken als bijvoorbeeld het alarm afgaat.

De mogelijkheden met domotica huisautomatisering zijn ongelimiteerd en wij kunnen u, met onze expertise uitstekend adviseren. Neem dan contact op.

Neem direct telefonisch contact op of stuur uw vraag via het contactformulier.

(020) 506 17 90    (020) 506 17 90
    info@interans.nl