Centrale verwarming

Centrale verwarming

CV-Ketel, verwarming en koeling

Wilt u een complete oplossing voor het binnenklimaat in uw woning of bedrijfspand zoals cv-ketel, luchtbehandeling, koeling, ventilatie, temperatuur en luchtvochtigheid? Of bent u op zoek naar een duurzame (vloer)verwarmingsinstallatie voor uw huis of kantoorgebouw? Afgestemd op de warmtebehoefte van de ruimtes in uw huis of bedrijf berekenen onze experts nauwkeurig de capaciteitsbehoefte van de door u gekozen warmtevoorziening. De manier waarop wij deze installaties voor u ontwerpen en installeren, bepaalt voor een belangrijk deel het comfort en het energieverbruik in uw gebouw. Op uw terras of veranda kunt u kiezen voor infraroodverwarming.

Duurzame keuzes in verwarming en koeling

U kunt bij ons terecht voor het aanleggen en inregelen van centrale verwarming, vloerverwarming, wandverwarming, zonneboiler (eventueel gecombineerd met warmwatervoorziening), warmwaterpompen en complete klimaatregelingsinstallaties.

Doordachte ontwerpen die geld besparen

De vakmensen van InterANS Installatietechniek besteden veel aandacht aan het maken van een doordacht ontwerp voor de verwarming en koeling van uw huis of kantoorpand. Door rekening te houden met uw wensen, realiseren wij praktische oplossingen waar u al op korte termijn geld mee kunt besparen. En uiteraard dragen onze installaties bij aan een prettig, comfortabel woon- en werkklimaat.

InterANS, uw betrouwbare partner

Iedereen woont en werkt graag in een aangename omgeving. Een omgeving die niet te koud of te warm is, maar ook niet te vochtig of te droog. Voor advies, ontwerp en installeren van alle gangbare verwarmingsinstallaties en luchtbehandelingsinstallaties kunt u terecht bij InterANS Installatietechniek. Wij zijn als totaalinstallateur ook uw partner in het onderhoud en servicen van uw installaties. En is er onverhoopt toch een storing of calamiteit, dan zorgen wij dat u snel weer uw gebruikelijke voorzieningenniveau terug heeft.

Voor onderhouds- en serviceabonnementen bieden wij diverse mogelijkheden. Wij verwijzen daarvoor naar onze speciale pagina Service en Onderhoud.

Bent u toe aan een nieuwe cv-ketel, of kan het binnenklimaat in uw woning of bedrijf verbeterd worden, neem dan contact op.

Neem direct telefonisch contact op of stuur uw vraag via het contactformulier.

(020) 506 17 90    (020) 506 17 90
    info@interans.nl