Dakbedekking

Dakbedekking

Dakbedekking van leien of bitumen

Niets is zo ongewenst als een lekkend dak, vochtige muren of in de wind klapperend lood- en zinkwerk. Van het dak op uw woonhuis of kantoorgebouw mag u verwachten dat het waterdicht is en uw gebouw beschermt tegen extreme weersinvloeden. De keuze van de juiste dakbedekking is dan ook essentieel. Onze loodgieters denken graag met u mee, of het nou om leien gaat of bitumen. Zij brengen nieuwe dakbedekking aan en voeren daarnaast renovaties uit.

Nieuwe dakbedekking

De kwaliteit van InterANS Installatietechniek begint met een goed advies. De basis hiervoor vormt onze technische vakkennis in combinatie met uw wensen. Wij komen altijd bij uw pand kijken om de huidige situatie op te nemen. Na onze inventarisatie en uitgebreid overleg, vertalen wij ons advies in een overzichtelijke offerte, met een heldere omschrijving van de uit te voeren werkzaamheden. U kunt er zeker van zijn dat de door ons aangelegde dakbedekkingsconstructie voldoet aan de normen en eisen van deze tijd.

Hemelwaterafvoer en verstopte dakgoten

Is uw regenpijp kapot of uw dakgoot verstopt door afgevallen blad? Ook het onderhoud van uw hemelwaterafvoeren kunt u bij ons onderbrengen. Als u in een boomrijke omgeving woont, adviseren wij u een onderhoudscontract af te nemen, zodat wij periodiek uw hemelwaterafvoer kunnen ontdoen van afgevallen blad. Zo voorkomt u lekkages en doorgeslagen muren.

Renovatie en spoedreparaties

Dakwerk, goten, zink, koper en loodwerk zijn vaak het ondergeschoven kindje als het om het totale beheer van een pand gaat. Na heftige regenval kunnen een lekkend dak, gevels die doorslaan of kruipruimtes die onder water komen te staan veel overlast veroorzaken. Regelmatig onderhoud en tijdige renovatie van uw bitumen dakbedekking door InterANS Installatietechniek kan deze situaties voorkomen. Onze loodgieters hebben de kennis en kunde in huis, om u snel uit dit soort vervelende situaties te redden. Voor aanleg, reparatie, onderhoud, inspectie en service bent u bij ons aan het goede adres.

Wilt u onderhoud laten plegen aan uw dakbedekking of heeft u een lekkage? Neem dan contact op.

Neem direct telefonisch contact op of stuur uw vraag via het contactformulier.

(020) 506 17 90    (020) 506 17 90
    info@interans.nl