Sanitair

Sanitair

Sanitair, badkamer of toiletgroep

Wilt u een bestaande sanitaire voorziening (zoals uw badkamer, toilet of toiletgroep) opnieuw inrichten, of een nieuwe sanitaire voorziening bouwen? De vakmensen van InterANS Installatietechniek weten dat er achter een mooie voorkant ook een professioneel aangelegde ‘achterkant’ nodig is. InterANS Installatietechniek is daarbij uw betrouwbare totaalinstallateur.

Wij helpen onze opdrachtgevers met een breed pakket aan oplossingen en diensten op alle gebieden van sanitaire installaties en voorzieningen. Onze specialisten leggen badkuipen, stortdouches, keukenblokken, bedrijfskantines, boilers en geisers aan, inclusief al het benodigde leiding- en kraanwerk.

Klein onderhoud, groot onderhoud en renovatie

Bij totaalinstallateur InterANS kunt u terecht voor een kleine reparatie aan uw sanitair, zoals het vervangen van een (thermostatische) kraan, wastafel of radiator, maar ook voor het compleet renoveren of aanleggen van uw badkamer of toilet en andere natte ruimtes. Daarnaast adviseren wij u graag als het gaat om het aanpassen of vervangen van onderdelen van uw badkamer, toilet of bijvoorbeeld uw sport- of bedrijfskantine. Als u dat op prijs stelt, dan zoeken we samen met u de kranen, wastafels en dergelijke uit in showrooms van leveranciers. Alle werkzaamheden worden door onze eigen mensen uitgevoerd, waardoor de lijnen kort zijn en de communicatie optimaal is.

Quooker, ontkalken en zuiveren

Wilt u direct over kokend water beschikken? Onze loodgieter helpt u graag bij het uitvoeren van al uw wensen. Zo installeren wij onder andere ook Quooker-kranen voor kokend water. Maar wij leveren ook sets die water niet alleen ontkalken en zuiveren, maar ook koolzuurhoudend (gekoeld) drinkwater leveren voor in de keuken thuis of in pantry’s in kantoren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor sanitaire voorzieningen, neem dan contact op.

Neem direct telefonisch contact op of stuur uw vraag via het contactformulier.

(020) 506 17 90    (020) 506 17 90
    info@interans.nl